Terugkomdag 6 nov. 2020 voor de sovatrainers

Meer afbeeldingen

Terugkomdag 6 nov. 2020 voor de sovatrainers

De terugkomdag is speciaal bedoeld voor gecertificeerde Coole Kikker sovatrainers die ervaring hebben in het geven van de sociale vaardigheidstraining aan groepjes kinderen. Je kunt alleen deelnemen aan de terugkomdag wanneer je een stukje video meeneemt van ongeveer 15-20 minuten. natuurlijk worden de beelden zeer vertrouwelijk behandeld. Deze dienen alleen ter ondersteuning van de uitwisseling van ervaringen.


Datum: De volgende terugkomdag is  vrijdag 6 november 2020
Tijd: 10-16 uur incl. lunch
Adres: Backershagenlaan 22 Wassenaar


 


Meld je aan via een email naar info@decoolekikker.nl


 

€ 110,00

Aanmelden

Details

Teneinde de kwaliteit van de Coole Kikker trainingen te waarborgen, is het essentieel dat alle trainers eenmaal per 2 jaar deelneemt aan een terugkomdag. Tijdens deze terugkomdag nemen we ruim de tijd om alle opgedane ervaringen door te spreken.

We bekijken meegenomen videomateriaal en we zoeken oplossingen voor lastige situaties met ouders en kinderen die zich altijd weer voordoen tijdens een training en we bespreken actuele ontwikkelingen op het gebied van sociale vaardigheidstrainingen, het omgaan met pesten en plagen en deelname van kinderen met ADD, ADHD,een disharmonisch intelligentie profiel, ASS, ODD en NLD.

Deelname aan de terugkomdag is belangrijk voor iedereen die op de website vermeld wil blijven als gecertificeerde Coole Kikker trainer.

Snelle levering!

Uw bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden! Ook tijdens de schoolvakantie.

Gratis verzending v.a. € 150,

Bij bestellingen vanaf 150,- betaalt u geen verzendkosten.

Deskundig advies

We helpen u graag met al uw vragen.

Algemene voorwaarden   Sitemap   © 2020 decoolekikker.nl