Algemene voorwaarden

Nederland
Brievenbuszendingen              €   1.95
Pakket tot 10 kg                         €   5.50
Paket tot 20 kg                           € 12.50

Kokerverzendingen/ posters  €   7.95

Belgie en Frankrijk
Brievenbuszendingen              €   5,90
Pakket  tot 2 kg                          € 13.00
Pakket tot 5 kg                           € 19.50
Pakket tot 10 kg                         € 25.00

Kokerverzending/posters        € 15.00

Wij willen u graag vooraf informeren welke verzendkosten bij uw bestelling horen.
Stuur ons een email met uw vraag naar info@decoolekikker.nl

Het is mogelijk de bestelling, na telefonische afspraak, zelf af te halen op Backershagenlaan 22, 2243 AC in Wassenaar in Nederland.
Dan worden er geen administratie- verzend- en verpakkingskosten in rekening gebracht.

Betaling en vakanties
Na ontvangst van het totaalbedrag onder vermelding van het bestelnummer, wordt de bestelling automatisch direct verzonden. Ook tijdens vakanties worden de bestellingen, nadat betaling is ontvangen, verzonden.
Wanneer u echter tijdens uw vakantie géén pakket wilt ontvangen, kunt u of een privéadres opgeven of de bestelling en betaling na afloop van de vakantie regelen.

Na uw bestelling in de web-winkel ontvangt u een automatische bestelbevestiging met een bestelnummer. U heeft de keuze uit drie betaalmethoden:

  • U kunt het totaalbedrag overmaken op Buckaroo bankrekeningnummer 121503038 ten name van de Coole Kikker te Wassenaar. Let op dat u het betalings nummer vermeldt dat u via een email van de Buckaroobank wordt toegezonden.
  • U kunt uw bestelling ook betalen via iDEAL of Paypal. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de beveiligingsmethodes van uw eigen bank.
  • U kunt met uw creditcard betalen.

Wanneer u als school bestelt en uw administratie betaalt de factuur, kies dan voor vooruit betalen. U ontvangt op uw emailadres de factuur en van Buckaroo paymentservice krijgt u een email hoe u kunt betalen. U kunt het bedrag overmaken op een moment dat het u uitkomt i.t.t. de tekst die op deze mail staat vermeld. Nadat het totaalbedrag is ontvangen, verzenden wij nog dezelfde dag uw bestelling! Wanneer u iets over de betaalwijze wilt vragen, kunt u ons altijd mailen naar info@decoolekikker.nl of ons bellen op 070-5116771. Wanneer de telefoon niet wordt opgenomen, kunt u het antwoordapparaat inspreken.

Verzenden van de materialen binnen 2 werkdagen na betaling!
De bestellingen van de Coole Kikker worden van maandag tot en met vrijdag verzonden. Posters worden altijd apart in kokers verzonden. Het product moet uiterlijk binnen 30 dagen na bestelling (en betaling) bij de consument geleverd zijn. Als dat niet gebeurt, kan de consument de koop onmiddellijk ongedaan maken. Dit geldt niet als de partijen een andere leveringstermijn hebben afgesproken.

Afkoelingsperiode

U heeft recht op een afkoelingsperiode van 7 werkdagen na levering van het product. U mag een product binnen die periode terugsturen, waarbij u alleen de portokosten voor het terugsturen hoeft te betalen. Wanneer u een product terugstuurt  moet de verpakkingsfolie nog wel intact zijn. Wanneer u het product binnen de afkoelingsperiode van 7 werkdagen intact terugstuurt, zal ik u binnen 30 dagen het betaalde bedrag terug betalen

Adresgegevens leverancier:
Drs. A.D.Kooijman, kinderpsycholoog NIP/ Gz psycholoog BIG
Backershagenlaan 22
2243 AC Wassenaar
telefoonnummer: 070-5116771

Gebreken
Gebreken aan de zending graag binnen 48 uur vermelden. Telefonisch of via de e-mail. Vraag in het laatste geval om een automatische leesbevestiging zodat u zeker weet dat uw mail gelezen is en vermeld uw telefoonnummer zodat we u kunnen bereiken.

Snelle levering!

Uw bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden! Ook tijdens de schoolvakantie.

Gratis verzending v.a. € 150,

Bij bestellingen vanaf 150,- betaalt u geen verzendkosten.

Deskundig advies

We helpen u graag met al uw vragen.

Algemene voorwaarden   Sitemap   © 2018 decoolekikker.nl